Χώρος υποδοχής επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο στα πλαίσια υποστήριξης επενδύσεων στην Ζάμπια, προχώρησε στη δημιουργία χώρου υποδοχής επιχειρήσεων. Ο χώρος υποδοχής επιχειρήσεων λειτουργεί με τη μορφή θερμοκοιτίδας παρέχοντας τα ακόλουθα στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκατασταθούν σε αυτόν.

  • Χώρος γραφείων από 15 τ.μ. έως και 50 τ.μ. ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.
  • Εξοπλισμός και επίπλωση γραφείων.
  • Κάλυψη όλων των κοινόχρηστων εξόδων, όπως ρεύμα, νερό, Internet.
  • Γραμματειακή υποστήριξη.
  • Τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο δικτύων και λοιπών αναγκών πληροφορικής.
  • Λογιστική υποστήριξη.
  • Υποστήριξη σε θέματα αδειοδοτήσεων και αδειών παραμονής και εξάσκησης επαγγέλματος.
  • Παροχή βοήθειας και υποστήριξη στην έναρξη επιχείρησης.
  • Υποστήριξη σε θέματα πωλήσεων.
  • Υποστήριξη σε θέματα διαμονής και ενοικίασης κατοικιών για στελέχη επιχείρησης.

Το κόστος των ανωτέρω υπηρεσιών θα είναι κατά περίπτωση. Στόχος δεν είναι μόνο η σημαντική συρρίκνωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης στο ξεκίνημα της, αλλά η ενίσχυση και η ομαλή προσαρμογή της επιχείρησης στο εργασιακό περιβάλλον της Ζάμπιας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μηνιαίο κόστος εγκατάστασης στον χώρο υποδοχής επιχειρήσεων, δύναται να ξεκινήσει από 2.500,00 €.

Πρόσθετο όφελος για τις επιχειρήσεις που θα είναι εγκατεστημένες στον χώρο υποδοχής είναι οι συνέργιες και η κοινή αντιμετώπιση ως ομάδας επιχειρήσεων από την Ζαμπιανή κυβέρνηση.

Εκδηλώσεις - Νέα

$52m eucalyptus plantation on cards

A US$52 million eucalyptus plantation is expected to be established by Greek investors in the country, with over 250 jobs expected to be created, Greek-Zambia Chamber of Commerce board member Andreas Vlachos has disclosed. Eucalyptus is a high-value plant used in the manufacturing of paper medicine and cosmetics, and is a source of biomass, among other uses.

Μάθετε ΠερισσότεραΗ Κρητική επιχειρηματικότητα στην υποσαχάρια Αφρική, Crete TV 17/5/16


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΖΑΜΠΙΑ

Το ΕλληνοΖαμπιανό Επιμελητήριο πραγματοποίησε επιχειρηματική αποστολή στη Ζάμπια με σκοπό τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών για τα μέλη της. Η αποστολή έγινε στο διάστημα από 16/10/2015 έως 24/10/2015. Στα πλαίσια της αποστολής πραγματοποιήθηκε το πρώτο Hellenic – Zambian Business Forum στις 20/10/2015 με τη συμμετοχή του Zambian Development Agency (ZDA).

Μάθετε Περισσότερα


«Ημερίδα για Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική» Τρίτη 17/2/15.

Μάθετε Περισσότερα


Ο Edgar Chagwa Lungu νέος πρόεδρος της Ζάμπιας
26/01/2015

Με επιτυχία και ομαλότητα πραγματοποιήθηκαν στη Ζάμπια οι εθνικές εκλογές, οι οποίες ανέδειξαν ως νέο Πρόεδρος της Ζάμπια τον κύριο Edgar Chaqwa Lungu. Ο κύριος Lungu προέρχεται από την παράταξη του Πατριωτικού Μετώπου, όπου ήταν η παράταξη που είναι ήδη στην κυβέρνηση. Ο νέος πρόεδρος της Ζάμπια θεωρείται συνεχιστής του αναπτυξιακού έργου του αποβιώσαντα Προέδρου κυρίου Sata.

Το Ελληνο - Ζαμπιανό επιμελητήριο του εύχεται θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.