Υπηρεσίες Internet

Διαφήμιση

Προβληθείτε επιτυχώς στην ιστοσελίδα του Ελληνο – Ζαμπιανού Επιμελητηρίου με ένα banner της επιχείρησής σας. Το Επιμελητήριο προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα να προβληθούν στην ιστοσελίδα του σε πολύ ειδικές τιμές
Η ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου παρέχει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες τόσο στην ελληνική γλώσσα, όσο και στη αγγλική, για τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου. Μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα υπάρχουν: Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Πληροφορίες για τις διεθνείς εκθέσεις που διεξάγονται στη Ζάμπια και αντιπροσωπεύονται από το Επιμελητήριο Ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες για νομικά θέματα (π.χ. ίδρυση εταιρειών, νομικές μορφές επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στη Ζάμπια) Στατιστικά στοιχεία του διμερούς εμπορίου Η Ετήσια Έκθεση του Επιμελητηρίου κ.ά.

Δημιουργία website

Το διαδίκτυο (Internet) αποτελεί πλέον το πιο σημαντικό, γρήγορο και οικονομικό εργαλείο στην εργασία μας, υποκαθιστώντας εν μέρει το fax, το τηλέφωνο και το έντυπο υλικό. Αναγνωρίζοντας και αξιολογώντας την τεράστια σημασία του Ίντερνετ

  • στην αναζήτηση, αξιολόγηση και επιλογή εταιρειών κατά τη σύναψη εμπορικών σχέσεων
  • στην ενημέρωση
  • αλλά και τη σημασία των γραμμάτων www.... επαγγελματική κάρτα για την προβολή και το γενικότερο image μιας ανταγωνιστικής επιχείρησης,

Το Επιμελητήριό μας σας προσφέρει μια καινούργια πρωτοποριακή υπηρεσία, προκειμένου να παρουσιάσετε και να προωθήσετε επιτυχώς και ανταγωνιστικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με ένα ικανό team την κατασκευή ή την ανανέωση της ιστοσελίδας σας (Website) ή/και τη μετάφρασή της στα αγγλικά, γαλλικά ή στα ελληνικά.

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα της επιχείρησής σας στο Ίντερνετ ή αν επιθυμείτε να την ανανεώσετε ή/και να τη μεταφράστε, είμαστε στη διάθεσή σας.

Εκδηλώσεις - Νέα

$52m eucalyptus plantation on cards

A US$52 million eucalyptus plantation is expected to be established by Greek investors in the country, with over 250 jobs expected to be created, Greek-Zambia Chamber of Commerce board member Andreas Vlachos has disclosed. Eucalyptus is a high-value plant used in the manufacturing of paper medicine and cosmetics, and is a source of biomass, among other uses.

Μάθετε ΠερισσότεραΗ Κρητική επιχειρηματικότητα στην υποσαχάρια Αφρική, Crete TV 17/5/16


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΖΑΜΠΙΑ

Το ΕλληνοΖαμπιανό Επιμελητήριο πραγματοποίησε επιχειρηματική αποστολή στη Ζάμπια με σκοπό τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών για τα μέλη της. Η αποστολή έγινε στο διάστημα από 16/10/2015 έως 24/10/2015. Στα πλαίσια της αποστολής πραγματοποιήθηκε το πρώτο Hellenic – Zambian Business Forum στις 20/10/2015 με τη συμμετοχή του Zambian Development Agency (ZDA).

Μάθετε Περισσότερα


«Ημερίδα για Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική» Τρίτη 17/2/15.

Μάθετε Περισσότερα


Ο Edgar Chagwa Lungu νέος πρόεδρος της Ζάμπιας
26/01/2015

Με επιτυχία και ομαλότητα πραγματοποιήθηκαν στη Ζάμπια οι εθνικές εκλογές, οι οποίες ανέδειξαν ως νέο Πρόεδρος της Ζάμπια τον κύριο Edgar Chaqwa Lungu. Ο κύριος Lungu προέρχεται από την παράταξη του Πατριωτικού Μετώπου, όπου ήταν η παράταξη που είναι ήδη στην κυβέρνηση. Ο νέος πρόεδρος της Ζάμπια θεωρείται συνεχιστής του αναπτυξιακού έργου του αποβιώσαντα Προέδρου κυρίου Sata.

Το Ελληνο - Ζαμπιανό επιμελητήριο του εύχεται θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.